Over mij

Annelies de Groot

Zo natuurlijk mogelijk

Mijn interesse wordt gewekt in mijn pubertijd.
Ik was gezegend met een gave huid maar zag leeftijdgenootjes, die acne hadden, hoe ze hieronder gebukt gingen, en wat dit mentaal met hen deed. Mijn passie was geboren, en ik verdiepte mij in “de Huid”. Mogelijkheden zoeken, optimaal resultaat willen bereiken en het liefst op een zo natuurlijke mogelijke manier. Inmiddels, vele jaren later, je groeit mee [ lees: je wordt ouder ] ging mijn interesse ook naar de rijpere huid en anti-age behandelingen.

Mijn burn-out gaf inzicht

Na een pittige burn-out, wat dat doet met je huid en lijf…….ging ik inzien,  hoe alles mooi met elkaar verbonden was. Wat stress doet met je lichaam en mind, en dus ook slecht slapen. Je brein die in verbinding staat met je darmen,dus ook wat gezond voedsel met je doet. Ik volg nog steeds cursussen van een orthomoleculaire arts, die een mooi inzicht geven, zodat ik ook bepaalde aandoeningen aan de huid kan aflezen.

Door de cursus dermatologie, herken ik eerder plekjes en aandoeningen, zodat ik de klant eventueel door kan verwijzen.

Ik hou van het totale plaatje, goed zijn voor je lijf en huid en voor jezelf.

Dat doe ik door in mijn vrije tijd te ontspannen, wandelen, koken, lezen en altijd bezig met interieur, ook bij kennissen en vrienden.

This works

Body & Mind

Met THIS WORKS, bekend om zijn slaap bevorderende producten, die door middel van hersenscans wetenschappelijk bewijzen leveren: wat geuren voor je doen…
is het plaatje compleet.

Alles verbindt zich met elkaar.
Je komt weer in balans.

Ik hou van het totale plaatje, goed zijn voor je lijf en huid en voor jezelf. Dat doe ik door in mijn vrije tijd te ontspannen,wandelen, koken ,lezen en altijd bezig met interieur, ook bij kennissen en vrienden.
Stijlen, ik ben er gek op! Mooie kleuren mixen en matchen, die een mooi geheel creëren, waardoor je je  in een plezierige en fijne leefomgeving bevindt.

Dit is wat ik je aanbied in de Salon.

 

Stralend van top tot teen

Een warm welkom, waar je je heerlijk ontspant, behandeld wordt met hoogwaardige producten, die ik mix en match, voor een direct zichtbaar resultaat.

De prachtige make-up van LOOkX verfraaien het geheel.

Door een Visagie Workshop te volgen, leer je kleuren hoe en waar aan te brengen en te mixen en matchen met elkaar.

De prachtige bodylijn producten van THIS WORKS maakt het compleet.

Zodat jij van top tot teen mooi, stralend en blij de Salon verlaat.